Tarih

14 Mar 2024
Bu etkinliğin tarihi geçmiş bulunuyor

Zaman

20:00 - 22:00

Süreç Uygulamaları Kılavuzu

KAYIT İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

Süreç Uygulama Kılavuzunu Öğrenmek İçin Hazır Mısınız?

Bugün proje yöneticisi iş ilanlarına baktığımızda uluslararası geçerliliğe sahip Proje Yöneticisi Profesyoneli (PMP®) başta olmak üzere, benzer sertifikalara sahip olmanın neredeyse olmazsa olmaz bir koşul haline geldiğini görüyoruz.

PMP sınavına hazırlanırken ve sonrasında proje yöneticilerinin proje yönetimi çalışmalarını yürütürken kullandığı Proje Yönetimi Bilgi Birikimi Kılavuzu, sınava hazırlananların dışında Proje Yöneticiliği yapan herkesin hemen her zaman başvurulabileceği de bir kaynak kitaptır.

Değişen iş koşullarına uygun olarak belirli dönemlerde yenilenen Proje Yönetimi Bilgi Birikimi Kılavuzu, 2022 yılında PMBOK Yedinci Sürümüyle güncellenmiş ve PMI TR tarafından da Türkçe olarak kullanıma sunulmuştur.

Süreç Grupları Uygulama kılavuzu, PMBOK Yedinci Sürümün tamamlayıcısı olarak süreç tabanlı yaklaşımı benimseyen organizasyonlara kılavuzluk etmeyi amaçlamaktadır.

Süreç Grupları Uygulama Kılavuzu, “Başlatma – Planlama – Uygulama – İzleme/Kontrol – Kapanış” süreç grupları altında temel çerçeveyi ele alarak geniş bir bilgi birikimi sunuyor. 390 sayfalık bu uygulama rehberi artık PMBOK6’nın yerine kullanılacak ve sınava hazırlananlar için de onları tamamlayıcı bir kaynak olarak raflarda yerini alacaktır.

ETKİNLİK PROGRAMI:

20 : 00 – 20 : 15 PMI dan Haberler

20 :15 – 21 : 30 Süreçlerin Projelerdeki Önemi: Süreç Uygulama Kılavuzunu Öğreniyoruz

21 : 30 – 22 : 00 Süreç Uygulamaları Kılavuzu Ödüllü Kahoot!

22 : 00 Kapanış

KONUŞMACI: Algın EROZAN MSc, PMP, PMI-ACP, DASM, Mentor, LIMC

PMI ve PMI Türkiye (PMI TR) chapter üyesi ve gönüllüsüdür. 2014 yılında PMI TR Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmıştır.

1988 yılından bugüne, Bilgi Teknolojileri ve Telekomünikasyon sektöründeki yerel/uluslararası firmalarda Proje Yönetimi, Program Yönetimi, Satış ve Pazarlama, İş Geliştirme departmanlarında yöneticilik yaptı. Birçok kamu ve özel sektör projelerinde, proje/program/portföy yönetimi, ekip yönetimi, tedarik yönetimi, kaynak yönetimi konularında yönetici ve danışman olarak yer aldı.  Enerji, Elektronik, Bilişim, Telekom, Finans,

İnşaat, Otomotiv, Gıda, Havacılık sektörlerinde faaliyet gösteren seçkin kurumların çalışanlarına, hem yurt içi hem de yurt dışında, Proje Yönetimi Kavramları ve Uygulamaları konularında eğitimler ve danışmanlıklar vermiştir.

Proje Yönetimi kavramlarının Türkçe’ye kazandırılmasında öncülük etmiştir. PMBOK (Project Management Body of Knowledge) Proje Yönetimi Bilgi Birikimi Kılavuzu 4, 5, 6, 7. baskılarda ve Process Groups: A Practice Guide (Süreç Grupları Uygulama Kılavuzu) Türkçeleştirme çalışmalarına destek vermiştir. Project Management Practice Guide for Startups (Startup’lar için Proje Yönetimi Uygulama Kılavuzu) hazırlanması projesinde çalışmış ve İngilizce hazırlanan kılavuza Agile (Çevik) konularında yazar olarak katılmıştır. PMI Code of Ethics & Professional Conduct (PMI Etik ve Mesleki Davranış İlkeleri) Türkçe’ye çevirerek PMI’ya teslim etmiştir.

Şu anda PMI ATP Instructor olarak PMI sertifika eğitimlerini hem yurt içi hem de yurtdışında vermeye devam etmektedir. Çeşitli üniversite ve uluslararası Proje Yönetimi seminerlerinde konuşmacı olarak yer alarak, bilgi ve deneyimlerini aktarmaya, Proje Yönetimi kültürünün gelişmesine katkıda bulunmaya çalışmaktadır. İTÜ ve Boğaziçi Üniversitelerinde konuk öğretim görevlisi olarak yer almıştır. Netkent Üniversitesinde öğretim görevlisi olarak Bilgi Sistemlerinde Etik ve Sosyal Kavramlar dersini vermektedir.

ÜCRET BİLGİSİ:

Etkinlik ücretsizdir.

PDU BİLGİSİ:

PMI sertifika sahipleri için etkinlik 1 PDU değerindedir. Kayıt esnasında “PMI ID” bilginizi giriş yapmayı unutmayınız.

LOKASYON BİLGİSİ:

Zoom

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRMELER:

1. Bu kayıt formu ile toplanan bilgiler 3. şahıslarla paylaşılmamaktadır. PMI TR ekibi tarafından etkinlik özelinde ve anonim istatistiki çalışmalarda kullanılmaktadır. Etkinliğimize kayıt olarak bunu kabul etmiş oluyorsunuz.

2. Etkinliklerimizde fotoğraf, video ve ses kayıtları yapılıp, bu kayıtlar PMI TR’nin sosyal medya hesaplarında ve diğer basılı ortamlarında yayımlanmaktadır. Etkinliğimize katılarak bunu kabul etmiş oluyorsunuz.

3. Etkinlik kaydı 14/03/2024 tarihinde 20:30’da sonlandırılacaktır.

İLETİŞİM:

etkinlikler@pmi.org.tr

The event is finished.

Prokon-Ekon Grup Portali